• Увеличаване
  • Намаляване
  • Нормално

Current Size: 100%

А

Б

В

Г

Д

Е

И

Й

К

Л

М

Н

О

П

Р

С

Т

У

Ф

Х

Ч

Ю

Андрей Неделчев е завършил английска филология в СУ „Св. Климент Охридски“. Партньор е в частна фирма за събитиен мениджмънт и има дългогодишен опит като устен преводач от и на английски език. Специализациите му включват курс на обучение по християнска апологетика към Zacharias Trust в Оксфорд, Англия, и лятна специализация в Wheaton College, Илинойс, на тема „Актуалността на апологетичния метод на Дж. К. Честъртън за епохата на постмодернизма“.

Интересува се от богословие, история, философия, английска художествена литература, музика и филми. Поддържа личен блог Из чаршията. Със съпругата си, Катрин Габор, имат син, Филип.

Статии от Андрей Неделчев

Избрано:

Малко преди Рождествените празници ми хрумна да събера мненията на някои мои познати относно смисъла на Рождество Христово. Надявах се да чуя не клиширани и изпразнени от съдържание отговори, а искрени и „земни“ изповеди. Оформи се многостранна и интересна „задочна“ дискусия. Времето не стигаше да проведем среща на живо, така че интервюто беше под формата на размяна на електронни писма, като участниците нямаха представа за отговорите на другите. Доколко резултатът има някаква полза ще прецените вие, читателите.